Hé, leuk dat je even komt kijken op mijn blog!

Boeken

8. Helweek dag 6

8. Helweek dag 6
Deze dag draait om positiviteit, gedachtes omdraaien vertrouwen, dankbaarheid etc, oftewel een Happy Day. Dat staat mij wel aan want ik ben erg van

het omdenken en kan ook (bijna) altijd wel een positieve draai geven aan dingen die niet zo gaan zoals ik wil. Dus laat maar komen die blije dag!

Hoe de zaterdag verliep

Omdat ik natuurlijk super vroeg naar bed was en als een blok in slaap viel was ik voor de wekker wakker (kwart voor 5). Meteen een flinke wandeling gemaakt en weer mijn oefeningen en meditatie gedaan. Stipt 6 uur achter de pc om de losse eindjes van me to-do lijst afmaken.
Ik merk dat ik niet helemaal meer in de flow zit, het lijkt wel of, omdat het zaterdag is misschien, ik al klaar (mee) ben. Er komen ook wat negatieve dingen vandaag op mijn pad en daar blijf ik een beetje in hangen. Dat is helemaal niets voor mij en ik word er ook helemaal down van. Bleh wat een rot gevoel, komt dat nou omdat ik nog moe ben? Ik ken mezelf zo niet.

Pas op het einde van de middag, als mijn man vraagt wat het thema van vandaag is, bedenk ik me dat ik mezelf vandaag in de Happy modus moest zetten. Nou dat is dus faliekant mislukt! Ik liep me alleen maar overal aan te ergeren en vooral aan mezelf. Begon zelfs al een plan te bedenken om de regels te vergeten en een fles wijn open te trekken (1 van mijn slechte gewoontes, wijn drinken als troost..).

Voor mijn gevoel is de zaterdag een beetje mislukt qua thema maar ik heb toch de wijn maar laten staan.

Na het eten heb ik nog een flinke wandeling gemaakt met mijn kids en daar werd ik wel weer vrolijk van. Kletsen over van alles en even fijn samen zijn, dat was toch ook 1 van mijn doelen deze week. Ik viel om 20:00 bijna in slaap op de bank maar Patrik ging vanavond weg en ik had de jongens beloofd dat ze op mochten blijven dus ik heb mezelf opgepept tot 22:00 en nu gaan we met z’n alle naar bed!

Lees hier over dag 7 van de Helweek, de zondag
Lees hier over dag 5 van de Helweek, de vrijdag

1721 Views

Comments (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

het regent geluk

Een wonder, het regent geluk!

Helweek dag 1,Erik Bertrand Larssen, uitdaging

3. Helweek dag 1

Helweek op herhaling

Helweek op herhaling

Untitled design(4)

1. Helweek het boek

Untitled design(15)

6. Helweek dag 4