Hé, leuk dat je even komt kijken op mijn blog!

Eten & Drinken

Havermout bananen koekjes

Havermout bananen koekjes
Ik ben gek op eten en ik eet ook 6x per dag iets lekkers. Om mezelf fit en energiek te houden eet ik veel eigen baksels. Ik ben geen keuken prinses dus het moet wel een beetje snel klaar zijn!

Deze bananen havermout koekjes zijn een goed voorbeeld van een makkelijk tussendoortje.

De basis

Voor deze koekjes gebruik je het liefste goed rijpe bananen, dus liggen er een paar bruin en vergeten op je fruitschaal zet dan snel de oven aan!

Ik heb het gemaakt met gemixte noten en rozijnen maar je kan ze ook met alleen hazelnoten, walnoten etc maken. En een appeltje of gedroogde abrikozen erdoor zijn ook een goed plan.

Wat heb je nodig
(voor circa 15 koekjes):

– 100 gram havermout
– 2 rijpe bananen, fijn geprakt
– 20 gram geraspte kokos
– 35 gram noten, grof gehakt
– 1 lepel kokosvet, gesmolten
– 35 gram rozijnen
– theelepeltje kaneelpoeder

Hoe maak je het klaar:

Verwarm de oven voor op 180 graden

Meng alle ingrediënten door elkaar tot een beslag

Vorm met behulp van 2 lepels de koekjes en leg ze op een stuk bakpapier

Bak de koekjes in de oven voor 20-25 minuten.

Mocht je ze kunnen bewaren dan kun je ze een paar dagen in een afsluitbaar bakje doen of eventueel in de vriezer.

Eet smakelijk!

2454 Views

Comments (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Untitled design(12)

10.Helweek eind conclussie

Untitled design(1)

E-nummers hoe zit het nou?

bloemkool pizza

Bloemkool Pizza

fruit bij verkouden

Verkouden? Geen fruit!

het regent geluk

Een wonder, het regent geluk!