Hé, leuk dat je even komt kijken op mijn blog!

Eten & Drinken

Ik stop met diëten!

Ik stop met diëten!
Iedereen heeft goede voornemens maar ik doe lekker niet meer mee met diëten. Eigenlijk is dit nieuws al wat oud want diëten heb ik al voor een langere periode afgezworen. Maar in het kader van alle goede voornemens wil ik het toch nog even uitleggen.


Waarom ik niet meer dieet!

Met diëten bedoel ik dan dat je regels krijgt opgelegd over wat wel en niet “mag”en hoeveelheden die afgepast moeten worden. Of het tellen van punten of calorieën. Ik weet niet of jij wel eens een dieet hebt gevolgd maar het is vrij frustrerend! Eerst hou je je super goed aan het plan en verlies je wat kilo’s en vervolgens is het dieet “klaar” ga je weer gewoon eten en zit het er weer bij! Om gek van te worden.

Niet Vullen maar Voeden!
Ik was er al langer achter dat als ik keuzes maakte vanuit het idee “Niet Vullen maar Voeden” dat ik dan kon eten wat ik wou, niet meer aankwam en dat langzamerhand mijn gewicht in balans kwam. Omdat het me zo frustreert dat zo veel mensen weer streng aan het lijnen gaan en ik graag wil laten zien dat het anders kan heb ik een e-book geschreven.

Je kan het hier gratis downloaden

Ik hoor graag wat je er van vindt!
Het is mijn eerste e-book die ik heb geschreven en natuurlijk ben ik zeer nieuwsgierig wat jij er van vindt. Laat je een bericht achter? Ik ben benieuwd!

Bundle- Stop Diëten
2037 Views

Comments (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

fruit bij verkouden

Verkouden? Geen fruit!

broodje echt gezond

Broodje écht gezond

slowjuicers, blender, sapcentrifuge

Verschillen slowjuicer, sapcentrifuge en blender

mug cake met wortel

Havermout wortel cake

ralph smart infnete waters

Infinite Waters, Diving Deep