Hé, leuk dat je even komt kijken op mijn blog!

Hallo, ik ben Evelina Zinger

Jij bent waarschijnlijk net als ik geïnteresseerd in gezond eten, ondernemen en/of spiritualiteit. Of je bent op een andere manier op mijn blog gekomen. Voor mij zijn dit de 3 passies waar ik graag over schrijf in mijn blog.

Om iets met voeding te gaan doen is geen weldoordachte zet geweest maar het kwam zo op mijn pad. Puur uit persoonlijke interesse ben ik al jaren bezig met gezond eten. Voor mij betekent dat zoveel mogelijk puur en onbewerkt eten en gezonde (groene) smoothies.

Aan dit blog gaan jaren vooraf aan lezen, testen, nog meer lezen, leren en aan de lijf ondervinden. En nog steeds, hoe meer ik “weet” en hoe beter ik me voel. En daardoor komen er steeds meer mensen met vragen bij me over hoe ik dan eet en leef. Ontzettend leuk natuurlijk om iets waar je gepassioneerd over bent te kunnen delen. Ik ben dus een echte ervaringsdeskundige en weet hoe eten je bezig kan houden.

Ik ben geïnspireerd op het gebied van voeding door Amber Alberda, heb veel basis kennis opgedaan met Grip op Koolhydraten en ook in de Paleovoeding zitten veel dingen waar ik raakvlakken mee heb. Alle dingen die ik leer geef ik graag door en dit blog is daarvoor de uitgelezen plek! Vind je het leuk en interessant lees dan gerust verder, vind je het niets dan is het ook prima!

Om helemaal het fijne te weten van wat voeding met je kan doen ben ik zelf ook de opleiding orthomoleculaire voeding gaan doen wat mijn ideeën heeft bevestigd.

Iedereen heeft zo zijn eigen idee over wat gezond is, er zijn ook zoveel verschillend inzichten dat er naar mijn idee niet 1 waarheid is. En elk lichaam reageert ook weer anders, als voorbeeld er zijn mensen die  een hele morgen door kunnen met een havermout ontbijtje, ik persoonlijk vind het heerlijk maar na 1 uur heb ik alweer honger! Mijn lijf reageert daar dus anders op.

En wat dan nog meer?

Naast de voeding en het ondernemen kan ik me helemaal vinden in spirituele boeken (met thema’s als: alles heeft een rede, je kunt overal van leren etc) en ben ik gek op management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ik leer graag het beste uit mezelf te halen omdat ik op die manier het ook weer kan overbrengen op anderen.

Ik neem je graag mee in mijn eigen ontwikkeling, heb je leuke of nuttige aanvullingen die je met me wilt delen is dat altijd welkom, ik lees het graag!

Sinds april 2016 ben ik mede-eigenaar bij Gezondblog.nl, omdat die site een groter bereik heeft ben ik me steeds meer op Gezondblog gaan focussen als plek om mijn kennis en online producten te delen.

Wil je weten wat ik zoal nog meer doe? Je kan het hier lezen.

Handtekening-Evelina

Bewaren

Bewaren

 

Stop Diëten
Download Gratis mijn E-book Stop Diëten
voor meer inspiratie om lekker en gezond te eten!

fruit bij verkouden

Verkouden? Geen fruit!

Untitled design(14)

7. Helweek dag 5

detoxen gezond?

Detoxen

uit je comfortzone

Uit je comfortzone!

zadenknackers

Zadencrackers